Νέα κατάσταση στην δημοσίευση ισολογισμών ΑΕ και ΕΠΕ

ΕΣΠΑ 2013

Σύμφωνα με το άρθρο 232 του ν. 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρίας εφόσον η εταιρία διαθέτει δική της ιστοσελίδα και την έχει καταχωρήσει στην Μερίδα της. Η νέα αυτή αλλαγή δίνει στην εταιρία σας μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει κόστη που για τόσα χρόνια δαπανούσατε για την δημοσίευση των ισολογισμών σας σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες.

Το Esologismoi.gr σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων Pixeldraw Web Solutions  αναλαμβάνει να δημιουργήσει ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα για την δημοσίευση των ισολογισμών της εταιρίας σας, ανεξάρτητα από το αν διαθέτετε ήδη εμπορική ιστοσελίδα ή όχι.

Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις από μέρους σας μιας και εμείς θα αναλάβουμε εξ’ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδα σας καθώς  και την ανάρτηση των ισολογισμών σας.

Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να συμπληρώσετε την online αίτηση που θα βρείτε στο Esologismoi.gr εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησής σας και να μας στείλετε τους ισολογισμούς σας σε μορφή PDF ή XLS (excel).


Η  ηλεκτρονική δημοσίευση του ισολογισμού σας στο Esologismoi.gr  είναι η καλύτερη επιλογή από άποψη οικονομίας, ταχύτητας και αποτελέσματος που μπορείτε να κάνετε. Ξεχάστε την αναμονή και την οικονομική επιβάρυνση που είχατε μέχρι σήμερα και εξυπηρετηθείτε με κόστος ανάλογο της δύσκολης εποχής!

 

Leave a Reply
Κατεβάστε εδώ τις απαραίτητες αιτήσεις για την καταχώριση της ιστοσελίδας σας στο Γ.Ε.ΜΗ και την γνωστοποίηση καταχώρισης των ισολογισμών σας σε αυτήν.